Gästbok

Antal inlägg: 74

Namn: Anders Örtby
Tidpunkt: 2014-09-23 17:33
Hej Maria, dragningen är på lördag i samband med KM.

Namn: Maria
Tidpunkt: 2014-09-18 09:31
Hej! När är dragningen i lotteriet?

Namn: Mårten Strömberg
Tidpunkt: 2014-08-12 07:37
Hej Stövarvänner!

Nu börjar hösten att närma sig med stormsteg, och jag hoppas att få se er så mycket som möjligt under höstens aktiviteter och jakter.

Igår hade vi styrelsemöte ute vid vår stuga i Hedesunda. Där pratade vi bland annat om KM som kommer att gå av stapeln i skogarna kring Delsbo, DM, Ungdomsjakter tillsammans med övriga klubbar i distrikt 2 mm.

Vi behöver få in allas mailadresser för kommande utskick. Maila till Lena Wickberg så ordnar vi med detta (se styrelse på hemsidan för adress).

Det vore även önskvärt om vi blir mer aktiva i detta forum, så skriv gärna några rader om era tankar och ideér samt jakter mm.

Ha det gott!
Mårten Strömberg, ordförande

Namn: Greger
Tidpunkt: 2014-08-08 08:03
Är det nån som vet hur det gick på Hasselautställningen, eller blev det inställt?

Namn: Mårten Strömberg
Tidpunkt: 2014-06-03 07:04
Stövarvänner!

Nu i helgen var undertecknad, Håkan Holmgren samt Anders Örtby i Småland (Vrigstad) på Stövarfullmäktige.
Även om bilresan kan tyckas lång så gick det ändå rätt snabbt, beroende på att vi samåkte i en minibuss tillsammans med övriga delegater från distrikt 2. Nyttiga och trevliga diskussioner avlöste varandra under hela resans gång.

Hela fredagen ägnades åt fullmäktige, där 47 delegater från hela landet, styrelsen i Stkl samt inbjudna gäster var närvarande. Mötet godkände styrelsens verksamhetsberättelse för åren 2012 samt 2013, och de beviljades ansvarsfrihet för den tid revisionen omfattar.

Finska gäster (bl a Henrik Gullans) höll ett föredrag om den Finska stövarens utveckling. De liksom vi i Sverige står inför stora utmaningar i framtiden, med minskade registreringssiffror, politiska motståndare och så vidare.

Även motionerna behandlades under fredags eftermiddagen. Den som engagerade delegaterna mest var de tre (behandlades i klump) om ett rent Har-SM. Här hade vi från Gövleborg ett enhälligt mandat från årsmötet att rösta bifall till motionen, vilket så också skedde. Med röstutfallet 26-21 gick motionerna igenom till en del jubel från åhörarna. I övrigt blev det avslag för motionen om att bära strumpor på jaktprov, samt att förlägga SM på samma plats. Bifall till att man ska behöva (som domare) se drevdjuret för att ge hundar pris på jaktprov osv.

På kvällens middag belönades ett antal personer från Stövarklubben med olika priser. Glädjande var att Örjan Strömberg (min far) fick mottaga Silverplaketten, grattis!

Under lördagen fortlöpte förhandlingarna och deltagarna fick bland annat möjlighet att ställa frågor till kanslisten Uno Olsson, om rutiner mm.

Efter ett kreativt fullmäktige med sakliga och bra diskussioner i positiv anda satte vi oss i bilen för att åka den långa vägen hem till Gävleborg på lördagseftermiddagen. För Jämtarna blev det en resa på 180 mil tur och retur.

Tack stövarvänner runt om i landet samt styrelsen i Svenska Stövarklubben för en bra helg!

Mårten Strömberg
Ordförande i Gävleborgs läns Stövarklubb

Namn: Bosse Sunnerdahl
Tidpunkt: 2014-02-08 13:45
De ä kul att följa provet på nätet!! Kör hårt! hälsningar från västergötlansstövar klubb.Hälsningar från Hänsjöns ricke o Bosse.

Namn: Mårten Strömberg
Tidpunkt: 2014-01-14 08:59
Välkommen att anmäla till Hedesundaprovet, 8-9/2!

Bra resultat, fina provrutor och spännande live-sändning på nätet utlovas! Hoppas att ni tar tillfället i akt och startar era hundar!

Väl mött!
Mårten

Namn: anders örtby
Tidpunkt: 2013-12-24 07:35
GOD JUL på er alla och ett gott nytt jaktår.
Bra start, snöfritt, fantastiskt!

Namn: Mårten Strömberg
Tidpunkt: 2013-12-09 15:45
Nu är vi inne i halvtid av jaktsäsongen 2013/2014. Hoppas att era stövare är i full form och att ni meriterar dem på jaktprov.

Om ni känner någon eller några som är nyfiken att testa på stövarjakt är ni välkommen att kontakta våra zon-ansvariga eller styrelsemedlemmar, så ordnar vi med hundar.

Ha det gott!
Mårten Strömberg

Namn: anders örtby
Tidpunkt: 2013-10-14 17:48
Kvarglömda grejor på KM .
Glasögonfodral med 25:-
Lundhagsbyxor D100

Hör av er så löser vi hämtning på bästa sätt.

Skriv ett inlägg i gästboken

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S