Gästbok

Antal inlägg: 74

Namn: Mattias
Tidpunkt: 2021-06-21 12:13
Hej.När ja köpte stövarvalpen var jag inne här på sidan och ansökte om medlemskap i Gävleborgstövarklubb. Jag betalade in pengar och såg att jag blev medlem i Svenska. Blir man automatiskt med i Gävleborgstövarklubb då? Ser inte någonstans om ja ska betala för Gävleborgstövarklubb också. /Mattias

Svar: Hej Mattias!
Va roligt att du blivit medlem! Allt stöd behövs!
När du blir medlem i Svenska stövarklubben så får du välja vilken lokalklubb du ska vara med i, så har du blivit medlem i Svenska Stövarklubben så bör du även vara medlem i Gävleborg också
Du kan enkelt se detta på ditt medlemskort under raden "Svenska Stövarklubben" så ska det stå vilken lokalklubb du är med i.

Hoppas det hjälper!

Namn: Bo Lejdström
Tidpunkt: 2021-06-16 12:32
Blir det inget KM.

Svar: Det blir KM, info har kommit ut på hemsidan nu. Det går att läsa lite på startsidan, men framförallt under fliken "jaktprov" och därefter "Elitklassprov" mest info finner du om du klickar på länken "KM Hassela"

Namn: Oskar
Tidpunkt: 2021-05-28 19:21
Tjena! Om jag läser protokollet rätt är det tänkt att utställningen i Hassela blir av?
Men det går inte att anmäla.
MVH Oskar Persson


Svar: Det är för att vi inte är säkra på om den blir av. Det blir mycket råddigt att meddela alla anmälda och betala tillbaka avgifter om det är så att utställningarna inte blir av.

Vi brukar öppna anmälningarna drygt en månad innan utställningen ska vara, så det är bara att du håller dig lite uppdaterad. Vi hoppas innerligt att den ska gå att genomföra men det ser ljusare ut nu!

Namn: Bo Lejdström
Tidpunkt: 2020-08-30 20:05
Jag bara fundera vem som van km 2019. Det står nog lite fel där i statuter


Svar: Detta är för att prisutdelningen blir på kommande årsmöte, alltså så vinner man vandringspriset för 2020 om man vunnit KM 2019

Namn: Lena
Tidpunkt: 2019-04-08 20:12
Det börjar dra ihop sig för hundutställningar, så vi kör väl igång med ringträningen igen.
Vi börjar Annandag Påsk (22 april) kl 17,00 på parkeringen vid Lindbergs, Edsbyn som vanligt.
Gunilla Karsbo håller i det, välkomna!

Namn: Bo lejdström
Tidpunkt: 2018-10-23 14:10
Ja är det någon skillnad att bli bort lottad rök inte få tag i dommare. Om du fundera så kan jag skicka listan på dom jag ringde och dom som inte svara på sms eller telefon svaren jag kan säga att det var fler än jag som inte fick tag i domare. Hörde att en del fick reda på det här innan det kom ut.om det är som du säger att det fanns en ledig domarehur kunna den komma alla förfrågningar

Namn: Lena
Tidpunkt: 2018-10-22 21:20
Hej Bo.
Jag reagerade på att du var hemskt besviken.
Måste få fråga när började du leta domare till Km?
Jag har då pratat med en domare och han hade inte blivit tillfrågad att döma på Km.
Tycker alternativet att skaffa domare själv till km var bra och dom som anordnar km inte behöver sitta i timmar och leta domare för detta gör dom ideellt och inte behöver några hundar lottas bort för att dom inte fått ihop tillräckligt med domare till antalet anmälda.
Dom ska även få ihop provrutor, vägvisare, logi och mat så dom gör ett enormt jobb.Namn: Bo lejdström
Tidpunkt: 2018-10-19 17:53
Ja jag är hemskt besviken att jag inte fick bara med på km,jag gorde allt för att få tag i en domare

Namn: Bo lejdström
Tidpunkt: 2018-10-01 18:06
Hej varför är inte resultat listan komplett

Namn: Mikael Olsson
Tidpunkt: 2018-06-20 17:16
Roligt att det har fungerat väl i dalarna med KM där hundägarna ska skaffa domare själv,då det nätitills har varit omöjligt för hundägare som bor långt från älvdalen att få tag i domare och kunnat deltaga på KM. Det blir extra spännande och se hur många yngre nya stövarjägare utan stort kontaktnät som kommer till start.

Skriv ett inlägg i gästboken

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S